Adverteren

 

Adverteren

247HRM.NL (gestart in maart 2013) is het snelst groeiende digitale medium voor HR Managers en HR professionals van Nederland. 247HRM.NL biedt het laatste vaknieuws, artikelen, tips, tools en trends op het gebied van Human Resource Management.

6000 HR Professionals per maand

Maandelijks bezoeken inmiddels al meer dan 5000 (*) unieke hoog opgeleide HR professionals uit het bedrijfsleven en non-profit organisaties de site. Op de site zijn diverse advertentiemogelijkheden, waardoor u nadrukkelijk onder de aandacht van uw doelgroep wordt gebracht. U kunt onder andere adverteren door middel van een banner of door middel van een tekstadvertentie, maar ook via onze nieuwsbrieven. (*) Bron: Google Analytics september 2014.

Advertentiemogelijkheden

247HRM.NL biedt diverse advertentiemogelijkheden, zoals het plaatsen van een banner, maar ook het laten opnemen van uw logo in de dagelijkse HR nieuwsbrieven. Ook is het mogelijk de site op kwartaal-, halfjaar- of jaarbasis te sponsoren. Door deze vorm van samenwerking komt u zeer intens onder aandacht van de lezers en abonnees. Voor sponsoren stellen wij ook onze social media kanalen open en kunnen wij een informatiekanaal (rss) openen zodat HR specifieke diensten gericht onder de aandacht kunnen worden gebracht.

Contact

Wens u contact over meer specifieke samenwerking dan kunt u dit aangeven via het contactformulier.

247HRM.NL is een initiatief van Killroy Productions te Epe.

Gesponsord door:

Nieuwsbrief